Vánoční venkovní LED osvětlení čtyřikrát jinak

Zpět do kategorie

Vánoce jsou svátky klidu a pohody. V mrazivých a šerých dnech nic nenavodí klidnější vánoční atmosféru než žluté světlo svíček a malých zářivých žárovek. Že vánoční výzdobu interiéru už máte v malíku? Vrhněte se na výzdobu zahrady, která tak i po setmění jako kouzlem ožije.

Až zahradu přikryje bílá pokrývka sněhu a venkovní světla se rozzáří, konečně ucítíte pocit, že Vánoce jsou za rohem. Jak si jednoduše a rychle takovou výzdobu vytvořit? Sepsali jsme pár tipů na vánoční venkovní LED osvětlení, které je decentní a okouzlující.

Světelné kuličky v trávníku

Venkovní LED osvětlení nemusí být jen funkční, ale také moderní a zajímavé. Pojměte venkovní světelnou výzdobu hravě, umístěte světelné kuličky do trávníku a prosvětlete mrazem zmrzlé záhony či zasněžený trávník kolem cestiček.

Zahradní osvětlení kuličky
Foto T-LED
Zahradní svítidlo do země kulaté
Zahradní svítidlo IDAVA 25

Vánoční LED osvětlení do oken

Vytvořte si vánoční dekoraci, která vám bude dělat radost jak doma, tak i venku. Výzdoba oken je skvělou příležitostí, jak dodat předvánočním večerům na atmosféře. Například můžete LED osvětlení přidat do zimních truhlíků decentní světelné řetězy nebo přímo do okna zavěsit svítící vánoční hvězdu.

Pohled na vánoční osvětlení oken

Kouzelný altánek jako z pohádky

Máte na zahradě krásný altán nebo terasu, které pod vrstvou sněhu poněkud zanikají? Co je v létě dominantou zahrady, pod sněhem jakoby ani nebylo. Takovýto prostor je však skvělou příležitostí pro umístění světelných dekorací, které rázem vytvoří útulné a pohádkové zákoutí vaší zahrady. Použít můžete světelné řetězy, lucerničky, lampiony nebo například bodová svítidla umístěná v zemi.

Zasněžená terasa na zahradě

Zahradní svítidlo SEVIA

Vždy příjemný příchod domů

Vánoční věnec na vchodových dveřích je základ. Co však dodá klasické výzdobě šmrnc je správné osvětlení. Opět využijte nejrůznější světelné řetězy a lucerničky, protože těmi nikdy nic nezkazíte. Přidat můžete i bodová LED světla s pohybovým čidlem, a tak se světlo rozsvítí vždy v ten pravý čas. Nezapomínejte ani na osvětlení schodů vedoucí ke vchodovým dveřím, abyste už nikdy potmě nezakopli!

Vestavená svídidla pro osvětlení schodiště

lVšechny články blogu T-LED.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Pokud se rozhodnete vyplnit své jméno, případně i e-mail, poskytujete nám tak vaše osobní údaje. Jejich správcem je společnost T-LED s.r.o. a budou použity k zaevidování vašeho komentáře a k případné odpovědi na něj. Současně budou předány poskytovateli systému blogu, což je nezbytné pro jeho funkčnost. Stiskem tlačítka odeslat komentář k výše uvedenému udělujete váš souhlas. Více o ochraně vašich osobních údajů se můžete dozvědět zde.