5 nápadů, jak si netradičně vyzdobit dům na Halloween

Zpět do kategorie

Halloween je prastarý lidový svátek, který největších příprav a oslav zažívá v USA. I Když tedy nepatří mezi naše české tradiční svátky, najde se spousta lidí, kteří Halloweenu podlehli a s radostí jej každý rok oslavují. Pokud mezi tyto Halloweenské nadšence patříte i vy, nechte se inspirovat následujícími tipy na nezapomenutelnou podzimní výzdobu.

Vyřezané dýně

Co by to bylo za Halloween bez dýní? Vydlabané dýně se svíčkou uvnitř jsou základ. A navíc je jejich příprava velice jednoduchá a skvělá příležitost pro zabavení dětí.

Jakmile máte dýni vydlabanou a zbavenou všech semínek, můžete si oddechnout, protože nezáživná a špinavá část práce je za vámi. Nyní už jen stačí povolit uzdu své fantazii a vyřezat dýni obličej. Děsivý či usměvavý? To už záleží na vás a vaší zručnosti. Hotovou dýni můžete postavit na schodiště, stůl či před vchodové dveře. Se setměním jen vložte zapálenou svíčku a dýňová lucernička zvaná Jack O’Lantern je na světě!

Halloweenské dýně
Foto © Marigard, Pixabay, 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dekorace na okno z LED pásků

Duch, kostlivec, dýně, netopýři, pavučiny nebo čarodějnice. To všechno jsou typické symboly nefalšovaného amerického Halloweenu. Vyzdobte si okna pomocí LED pásků, které můžete vytvarovat do tvaru jednoho ze zmíněných obrázků. Váš domov bude v noci svítit na míle daleko a sousedi puknou závistí.

LED pásek bílý ohebný
© LED pásek ohebný Z300 6,2W
LED pásek pro rostliny svítící růžově
© LED pásek 12GROW 6012-FULL

 

 

 

 

 

Osvětlení venkovních cestiček

Na Halloween se skromnost nenosí. Veškerou výzdobu, kterou vytvoříte, musíte také řádně ukázat! A proto byste kromě interiéru neměli zapomínat ani na venkovní osvětlení. Umístěte kolem chodníčku na zahradě nebo kolem terasy zahradní světýlka, která decentně, ale stylově rozzáří vaši zahrádku. Alternativou k zahradním světýlkám mohou být LED pásky, které stačí pouze vložit do ALU fólie a zalepit silikonem, aby se dovnitř nedostala vlhkost.

Osvětlení zahradních cest a teras
© T-LED.cz, zahradní osvětlení

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kostým na Halloweenskou party

Jste pozváni na Halloweenskou party a stále nevíte, jaký kostým zvolit? Máme pro vás tip na jednoduchý, ale přitom efektivní převlek, se kterým vás nikdo nepřehlédne. Vemte si na sebe černé oblečení, na které bílou barvou nakreslete kostlivce. Na nakreslené kosti poté nalepte svítící pásky nebo rovnou LED pásky a kostým svítícího kostlivce je hotový.

Lucernička se světýlky

Aby váš domov nebyl plný jen pavouků a bubáků, vytvořte si také útulný koutek, kde se při chladném večeru uvelebíte. Příjemné a útulné atmosféry můžete docílit třeba lucerničkami, do kterých vložíte malá světýlka. Pak už jen zbývá zatopit v krbu, zapálit svíčku ve vydlabané dýni a zabalit se do deky.

TipKe světýlkům do lucerničky můžete ještě vložit malé dýně nebo barevné listy. Navodí to tak ještě podzimnější atmosféru.

Bílá lucernička-dekorace
Foto © Burak K, Pexels
Podzimní dekorace světelný řetěz
Foto © Oleg Magni, Pexels
lVšechny články blogu T-LED.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Pokud se rozhodnete vyplnit své jméno, případně i e-mail, poskytujete nám tak vaše osobní údaje. Jejich správcem je společnost T-LED s.r.o. a budou použity k zaevidování vašeho komentáře a k případné odpovědi na něj. Současně budou předány poskytovateli systému blogu, což je nezbytné pro jeho funkčnost. Stiskem tlačítka odeslat komentář k výše uvedenému udělujete váš souhlas. Více o ochraně vašich osobních údajů se můžete dozvědět zde.